Nie ma możliwości ustawienia strony internetowej „wstrzymanej” w taki sposób, aby zatrzymać naliczanie czasu subskrypcji. Okres subskrypcji nadal biegnie i nie można go zatrzymać, wstrzymać ani „zamrozić”.
Jeśli nie chcesz, aby w tym czasie odwiedzający/klienci mieli dostęp do strony, możesz ją zamknąć (wyłączyć z sieci). Zablokuje to dostęp, ale nie wstrzyma ani nie wydłuży okresu subskrypcji.